PROIZVODI SA VAŠIM DIZAJNOM

Kako poruciti željeni proizvod sa slikom ili tekstom po Vašem izboru?

Vašu sliku, crtež ili tekst pošaljite na naš mail office@nsmajice.rs.  Takođe možete poslati i na FB stranicu OVDE ukoliko vam je tako lakše. Naš tim dizajnera ce Vama poslati sliku sa prikazom na željenom proizvodu, i tek nakon Vaše potvrde krećemo u proces štampe. Za više informacija nas možete kontaktirati. Naši kontakt podaci nalaze se na OVOJ stranici.

PROIZVODI ZA RAZNE DOGAĐAJE

Kako poručiti željeni proizvod za razne događaje po Vašem izboru?

Kod nas možete poručiti majice, torbe, dukseve, lente za razna dešavanja. U ponudi imamo majice u svim veličinama i bojama. Bilo da je u pitanju devojačko veče, sportska priredba, manifestacija, rođendan, neka proslava ili maturantsko slavlje, budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a ili nas pozovite telefonom da Vam uz Vaše ideje predložimo najbolje rešenje. Za više informacija nas možete kontaktirati putem kontakt forme ili na navedene telefone koji se nalaze na OVOJ stranici.

REKLAMNI PROIZVODI

Štampanje reklamnih i promotivnih majica u velikim i malim tiražima. Štampanje klubovima, raznim organizacijama, kompanijama.. Dugogodišnje iskustvo našeg tima garantuje kvalitet. Pored klasičnih modela pamučnih proizvoda možemo proizvesti majicu, duks, torbu, jastuk, jastučnicu, kecelje, radna odela, šorceve, trenerke, marame i mnoge druge artikle po uzorku Vašeg modela i u dimenzijama po želji. Takođe možemo napraviti kombinaciju boja na primer: prednjica majice u jednoj boji a leđa ili rukave u drugoj boji. Iz tog razloga obavezno nas kontaktirajte kako bi zajedno proizveli reprezentativan proizvod. U zavisnosti od Vaših potreba mi ćemo Vas posavetovati koju tehniku je najbolje primeniti na odgovarajućem proizvodu.