O nama

Mi smo grafički studio iz Novog Sada koji garantuje kvalitetne usluge, povoljne cene u odnosu na kvalitet materijala i štampe, profesionalan i odgovoran poslovni odnos i prijatno druženje.

Naš tim čine školovani grafičari.
Specijalizovani smo za štampu na raznim materijalima gotovo svim tehnikama u grani grafičarstva, a da je reč o štampi na tekstilu, plastici, drvetu, metalu, staklu i aluminijumu.
Sa zvanjem grafičkog tehničara štampe i završenom diplomom sa temama “savremeni trenutak štampe” i “sve tehnike u oblasti grafičarstva”.

Profesionalno obavljamo naše zadatke tehnikama sito štampe, transfer flok i flex termo folija, sublimacijom i tehnike digitalne direktne štampe na tekstilu.

NS MAJICE trgovina, (do 2018. godine sa imenom Masterpiece), osnovana je 2007. godine u Novom Sadu, sa ciljem da svojim klijentima pruži kvalitetne grafičke usluge i da ponudi kvalitetne artikle sa štampom putem našeg sajta.

Trenutno se bavimo prevashodno trgovinom putem interneta i pošte, prodajemo artikle sa aplikacijama koje je naš stručni tim dizajnera osmislio. Takode štampamo majice, dukseve, odela, jastuke, cegere, i razne druge artikle sa aplikacijom po vašoj želji.
Dakle štampamo fotografije, vektorske crteže i tekstove koje nam i Vi sami pošaljete.

VRH

X