Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Pažnja: molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe ovog internet sajta. Upoznavanjem sa uslovima korišćenja dobićete sve potrebne informacije o načinu na koji možete koristiti naš sajt. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

NS MAJICE TRGOVINA zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od Vaše poslednje posete.

PODACI O PRODAVCU

NS MAJICE- digitalna tekstilna štampa

Đorđa Markovića Kodera bb, Novi Sad 21000
   +381 21 38 299 18
     +381 63 559 284
  office@nsmajice.rs

PIB: 110502487
Matični br: 64880446
T.R: 340-11421295-34
Radno vreme: Pon-Pet 09:00-16:00 h

Subota 10:00-14:00 h Nedelja – neradni dan

UPOTREBA INTERNET SAJTA

Sadržaji objavljeni na internet sajtu sa adresom www.nsmajice.rs vlasništvo su firme NS MAJICE TRGOVINA i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih,e potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.
Kada koritite naš internet sajt nije dozvoljeno da:
-Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavanju upotrebu ili kopiranje sadržaja dostupnih na sajtu
-Objavljujete ili prenosite na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski, zlostavljački, koji može inicirati rasnu mržnju, diskriminacioni, preteći, izazivački, koji krši poverenje, koji krši privatnost ili koji može da uzrokuje uznemiravanje ili neprijatnost
-Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu
-Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije
-Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem
-Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja
-Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

OBAVEŠTENJE O ZAŠTITI LIČNIH PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam potvrdimo narudžbenicu, da Vas obavestimo o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo željenu robu.U ime firme NS MAJICE TRGOVINA obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i sms obaveštenja.

Rok čuvanja i upotrebe prikupljenih podataka je trajno, osim u slučaju povlačenja saglasnosti, kada se podaci u celosti brišu. Kupci u svakom trenutku mogu zahtevati da im se omogući uvid u njihove lične podatke, kao i da zahtevaju njihovu dopunu, ispravku i brisanje odnosno mogu povući saglasnost za njihovu dalju obradu, slanjem takvog zahteva na email adresu office@nsmajice.rs

Podatke mogu unositi, pristupati im i obrađivati ih samo zaposlena lica u firmi NS MAJICE TRGOVINA koja imaju ovlašćenje za takve aktivnosti. Svi zaposleni u NS MAJICE TRGOVINA odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbedonosni integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana.Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju.Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, kao i sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

ISKAZANE CENE

Cene svih izloženih artikla na sajtu , su prikazane u dinarima (RSD).

NS MAJICE TRGOVINA zadržava pravo na promenu cena u svakom trenutku ali se takođe obavezuje da Vam poručene artikle isporuči po ceni na koju ste kreirali porudžbenicu, osim u slučaju da je prilikom ažuriranja sajta došlo do grube greške (npr umesto 10.000,00 RSD napisano je 10,00 RSD), u tom slučaju NS MAJICE TRGOVINA ima pravo poništiti Vašu porudžbenicu i u što kraćem roku Vas i obavestiti o grešci tj otkazivanju porudžbenice.

SLANJE I ISPORUKA

NS MAJICE TRGOVINA šalje proizvode kupljene preko sajta www.nsmajice.rs kurirskom službom Post Express na celoj teritoriji Republike Srbije. Cene usluge kurirske službe Post Express možete pronaći na njihovom sajtu.  Poručeni artikli se predaju na izradu dana kada je izvršena telefonska potvrda (telefonska potvrda se vrši u roku od 24 do 48 sati od dana poručivanja robe) ili u roku od 24 sata nakon potvrde, u zavisnosti od trenutne potražnje (ne računaju se neradni dani, državni praznici i vikend).
Paket se šalje taj dan kada se završi štampa i pakovanje, a kurirske službe donose paket na navedenu adresu 24 ili 48 sati nakon slanja.
U slučaju vremenskih nepogoda ili nepredvidjenih situacija moguće je da kuriri ne dostave robu u predvidjenom roku, u tom slučaju informišite se na office@nsmajice.rs ili 063/559-284.
U slučaju da se dostava vaše porudžbine poklapa sa neradnim danima, državnim praznicima ili vikendom, takodje moguće da vaša porudžbine ne stigne u predvidjenom roku.
U slučaju da se roba dostavlja kupcima van teritorije Republike Srbije, roba se šalje preko pošte. Vreme isporuke u inostranstvo zavisi od krajnje destinacije.

Za porudžbenice čiji iznos prelazi 6.000,00 RSD troškove dostave snosi NS MAJICE TRGOVINA , dok za porudžbenice čiji iznos ne prelazi 6.000,00 RSD , troškove dostave snosi kupac , po važećem cenovniku kurirske službe, na osnovu težine paketa.

Za porudžbenice sa izabranim gotovisnkim modelom plaćanja (plaćanje pouzećem), paket se šalje po potvrdi kupovine dok za porudžbenice sa izabranaim virmanskim načinom plaćanja (uplatom na račun) , slanje se vrši po prijemu uplate na bankovni račun.

REKLAMACIJE , SAOBRAZNOST I GARANCIJA

GARANCIJA KVALITETA
NS MAJICE TRGOVINA garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi NS MAJICE TRGOVINA.Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE ARTIKALA
Sve majice su pamučne i variraju po gramaži u zavisnosti od modela. Gramaža majica na koje se štampa je 160- 180g u zavisnosti od modela i boje majice.

Pored svake fotografije na kojoj je odgovarajući artikal, piše sastav i cena.
Uz svaki proizvod koji dobijete takođe ćete dobiti specifikaciju sastav i uputsvo za održavanje
Majice sa štampom je moguće prati u veš mašini ali isključivo na temperaturi ne ispod 30 stepeni a do maksimum 60 stepeni celzijusa. Majice se peru izvrnute na naličje, tako se i suše i peglaju.

Koristite tečni deterdžent jer zrnasti prašak može oštetiti sliku. Na tržištu postoje razni loši zrnasti praškovi koji se teško razgrađuju u vodi i ukoliko se ne razgradi može doći do toga da prašak prosto izguli sliku na majici već posle prvog pranja. Mi preporučujemo isključivo tečni prašak jer se tako čuva i sama boja majice, kao i štampa na njoj. Izbegavajte preveliko doziranje praška za pranje kao i omekšivača jer smo utvrdili testovima da prekomerne doze praška za pranje takodje uništavaju stampu. Ne koristite deterdžente sa visokom koncentracijom aktivnih supstanci. Zabranjeno korišćenje izbeljivača.
Ukoliko ste poručili crnu majicu a primetite tvrđi providni sloj oko štampe ne paničite, to je specijalni lepak koji koristimo u procesu štampe i potpuno je razgradljiv u vodi, sve što je potrebno je da majicu properete bez deterdženta na ruke, a da je majica prethodno odstojala 5-6 minuta u mlakoj vodi i “fleka” će nestati. Majice perite isključivo u veš mašini jer pri ručnim pranjem uz jako trljanje preko štampe sa zrnastim praškom, može doći do fizičkog oštećenja štampe. Ne ostavljajte majice u lavoru odnosno u vodi sa omekšivačem jer tako potopljena dugo sa omekšivačem može doći do hemijske reakcije između štampe i hemije iz omekšivača i da ošteti trajno otisak. Dakle gledajte da ne koristite veće količine omekšivača i jake zrnaste praškove i majica će dugo trajati. Pridržavajte se uputstva obavezno!

POSTUPAK I NAČIN U REŠAVANJU REKLAMACIJA KUPACA NA ROBU

Član 1

Ovim pravilnikom Trgovac uređuje način, uslove i postupak rešavanja prigovora (reklamacije) potrošača zbog nedostataka na kupljenom proizvodu ili ukoliko je primio robu koja nije u skladu sa opisom na sajtu www.nsmajice.rs i ovlašćenja, obaveze i odgovornosti NS MAJICE TRGOVINA u pogledu ostvarivanja prava potrošača na prigovor.

Član 2

Kupac, u smislu ovog pravilnika, jeste svaki građanin koji putem interneta na sajtu www.nsmajice.rs kupuje proizvode.

Član 3

Kupac ima pravo prigovora na kupljeni proizvod zbog nedostataka u roku od 7 dana od dana prijema proizvoda.
Istekom roka iz stava 1. ovog člana kupac gubi pravo na podnošenje prigovora.

Član 4

Zahtev za reklamaciju se dostavlja isključivo pismenim putem, poštom na adresu Jovana Subotića 11/13, 21000 Novi Sad, ili elektronskom poštom na adresu office@nsmajice.rs .
Prilikom podnošenja zahteva za reklamaciju kupac je dužan:

da se predstavi pod imenom pod kojim je robu poručio
u zahtevu za reklamaciju da navede razloge reklamacije i željeni način rešavanje iste (zamena proizvoda ili povrat novca)
pošalje sliku oštećenja robe ili sliku koja bi dokazala tvrdnju kupca o neispravnosti robe.
kada se utvrdi da kupac ima pravo na reklamaciju, kupac je dužan da:
proizvod za koji reklamira da vrati u originalnom stanju u kom je i primio robu
kupac snosi troškove slanja robe koju reklamira a ukoliko se kupac izjasni da želi zamenu proizvoda NSMAJICE TRGOVINA snosi troškove ponovnog slanja zamenjenog artikla.
dostavi račun -otpremicu koji je dobio prilikom preuzimanja paketa office@nsmajice.rs NS MAJICE TRGOVINA

Član 5

Kupac nema pravo na prigovor ako je:

propustio rok za podnošenje prigovora utvrđen u članu 3. ovog pravilnika;
nedostatak na kupljenom proizvodu nastao njegovom krivicom;
kupio proizvod sa nedostatkom po sniženoj ceni;
promenio odluku o izboru atrikla.
ukoliko se nije pridržavao uputstva o održavanju artikala naznačenog na sajtu

Član 6

Osnovanost zahteva za reklamaciju utvrđuje ovlašćeni radnik, i obaveštava Kupca u roku od 7 dana od dana prijema iste.

Član 7

Uslučaju da je reklamacija uvažena i ako je plaćeno karticom, povraćaj sredstava se vrši isključivo preko VISA i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice.

VRH

X